top of page
smuut.
IMG_3408.JPG

digimarkkinointia ja

markkinoinnin konsultaatiopalveluita

tuo yrityksesi digimarkkinointi seuraavalle tasolle.

smuut.

Tarjoamme asiakkaillemme digimarkkinoinnin palveluita. Haluamme herättää yrityksenne eloon ja erottaa sen muista kilpailijoista!

Smuut perustettiin vuonna 2021, jotta voitaisiin auttaa yrityksiä, jotka tarvitsevat apua digitaalisessa markkinoinnissaan, sosiaalisessa mediassa, verkkosivustoissaan. Smuut tarjoaa palveluitaan erilaisille yrityksille monilla eri toimialoilla sekä yksityishenkilöille.

Ota yhteyttä, niin räätälöimme teille henkilökohtaisen ja toimivan paketin!

IMG_3392.JPG

referenssit.

Smuut on monipuolinen ja palveleva digimarkkinointi toimisto. Lisäksi Smuut tarjoaa brändäyksen, logon ja verkkosovujen suunnittelua yrityksille ja yksityishenkilöille. Smuut tarjoaa sosiaalisen median hallintapalveluita joustavasti eri yrityksille niin isoille kun pienemmillekin. Smuut on kaikkien yritysten digimarkkinointi kumppani.

Meillä on ollut mahdollisuus työskennellä eri alojen parissa ja monelle eri tyyppisille yrityksille. Smuut pystyy tarjoamaan sinulle tai yrityksellenne juuri teidän näköisenne paketin, juuri tarpeidenne mukaan.

Suositukset...
"Hienosti hoidettu Herrainmäki LKV yrityksen sometilien luominen ja sen ylläpito! Helposti lähestyttävä, auttavainen ja ystävällinen Julianne! Suuret kiitokset!"
Logo_Colored-Monogram copy 2_edited_edited_edited.png

asiakkaamme.

Smuutilla on ollut mahdollisuus työskennellä näiden alla lueteltujen upeiden yritysten kanssa. Brändäyksestä, verkkosivustojen suunnitteluun, sosiaalisen median hallintaan, ja digitaalisen markkinoinnin strategiointiin.

Logo_Colored-Monogram copy 2_edited_edited_edited.png
ValonLogo-hd.png
unnamed.png
1.png
Anne Koski logo.png
Barbie Studio-pink.png
Hair_by_Lotta_1.png

ota yhteyttä.

kiitos yhteydenotostasi.

kerro meille miten me voitaisiin auttaa just sua!

hello@smuut.fi

julianne@smuut.fi

0449842532

y-tunnus: 3220841-2

bottom of page