top of page

Akaa-Volley

Smuutilla oli mahdollisuus tehdä Akaa-Volleylle uusi brändäys sekä uudistaa nettisivut ja viedä joukkue kokonaisudessaan uudelle tasolle. Akaa-Volley on Suomen lentopallon Mestaruusliiga -joukkue. Vuonna 2021-2022 Akaa-Volley voitti pronssia ja tavoittelevat mitaleja myös tulevaisuudessa. Tärkeää oli saada Akaa-Volleyn brändäys yhtenäiseksi ja heidän tarpeisiinsa sopivaksi.

Päivitimme Akaa-Volleyn sosiaalisen median kanavia optimoimalla niiden profiileja. Smuut suunnitteli myös sosiaaliseen mediaan julkaisupohjia, joita he voivat niitä itse helposti käyttää. Akaa-Volleyn on helpompi pitää kiinni upouudesta brändäyksestään ja jatkaa sitä sosiaalisen median alustoilla kun heillä on valmiit pohjat. Se säästää myös heidän aikaa, koska niitä on helppo muokata ja käyttää eri tilanteissa.

Smuut uudisti Akaa-Volleyn nettisivut nykyaikaiseksi ja helposti navigoitavaksi niin työpöydällä kuin mobiilissakin. Uudistuneella verkkosivulla on ladattavat peliaikataulut sekä sivu uutisille ja otteluraporteille, jotka on helppo päivittää. Asiakkaalle oli tärkeää, että sivusto oli hakukoneoptimoitu, ja me varmistimme sen!

Kun suuria muutoksia tehdään yrityksessä, on paljon uutta opittavaa. Smuut tarjosi Akaa-Volleylle konsultointia uusien nettisivujen kanssa, jotta he voivat itse tehdä tarvittavia päivityksiä. Tarjosimme myös konsultointia sosiaalisen median kanavien kanssa, jotta he saivat ne startattua uudella brändäyksellä.

2.png
3.png

palaute.

"Seurassa ei ollut osaamista moderniin ja ammattimaiseen brändäykseen. Smuut. mahdollisti meille nämä sekä paljon paljon muuta: konsultaatioavun arvoa ei voi rahassa mitata! Nyt seuran ulkoinen ulosanti näyttää ammattimaiselta & yhtenäiseltä ja myös seuran sisällä on uutta taitoa somemaailman syövereistä!" Jenna, Akaa-Volley

bottom of page