top of page

Herrainmäki LKV

Herrainmäki LKV on uusi kiinteistönvälitystoimisto Tampereella. He halusivat apua starttaamaan heidän Instagram- ja Facebook-kanavat. He toivoivat erityisesti Smuutin hallinnoivan somekanaviensa lifestyle-postauksia. Tämä sisälsi postauksia ja tarinoita, jotka olivat kohdeyleisälle kiinnostavia ja jotka loivat bränditietoisuutta heidän uudesta brändistä.

 

Herrainmäki LKV on Tampereen seudun parhaista kiinteistönvälittäjistä rakennettu kiinteistönvälitystoimisto. Heidän mottonsa on; paikallinen, laadukas ja tinkimätön. He halusivat, että heidän sosiaalisen median kanavansa kuvastavat heidän uutta brändiään ja että sosiaalisen median kanavat olisivat heidän kohdeyleisölle suunnattuja.

referenssit-smuut.fi nettisivut.png

Smuut järjesti myös somekoulutuksen Herrainmäen tiimille, jotta he ymmärtäisivät paremmin, miten hyödyntää eri sovelluksia heidän sosiaalisen median kanavissa. Smuut on Herrainmäen tiimin käytettävissä milloin tahansa, jos heillä on kysyttävää sosiaaliseen mediaan ja sisällöntuotantoon liittyvistä asioista. 

referenssit-smuut.fi nettisivut (24).png

palaute.

"Hienosti hoidettu Herrainmäki LKV yrityksen sometilien luominen ja sen ylläpito! Helposti lähestyttävä, auttavainen ja ystävällinen Julianne! Suuret kiitokset"
bottom of page